PLASMAKYNÄHOIDOT


Miten plasmakynähoito toimii?

Plasmakynän kärkeen johdetaan pieni plasmasalama, joka osuessaan ihoon muodostaa lämpöreaktion eli plasmapisteen.
Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania.

Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen.
Plasmahoidolla iho ei vahingoitu, vaan pinnallinen lämpöreaktio johdetaan vain ihon ylempään kerrokseen. Ei kosketa koneella ihoon lainkaan vaan päinvastoin salama sammuu heti kun ihokosketus tapahtuu.
Hoito on vähäriskinen, hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta.
Plasmakynähoidon tulos on nähtävillä välittömästi. Hoidon jälkeen käsittelylle alueelle tulee turvotusta ja plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupea. Rupi irtoaa ihosta noin viikossa, samoin turvotus laskee samassa ajassa.
On äärimmäisen tärkeää sitoutua noudattamaan kotihoito-ohjeita, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen! Saat kotihoito-ohjeistuksen hoitolasta mukaasi.


Hoidon kesto
Puudutteen vaikutusaika on 30-45 minuuttia, ja itse toimenpide vie alueesta riippuen 10 minuutista eteenpäin.

Tuloksen kesto
Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pidempään, asiakkaan ihosta ja ikääntymisprosessista ja omasta kollageenin tuotannosta riippuen.

Hoitokertojen määrä
Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta. Hoitojen väli vähintään 3 kk.

Odotettavat hoidon sivuvaikutukset
Turvotusta ja rupeaa tulee käsittelylle alueelle ja ne häviävät ihosta noin viikosta. Turvotus on suurimmillaan kolmantena aamuna hoidon jälkeen. Rupien irrottua alta paljastuu uusi vaaleanpunainen iho, jota tulee suojata auringolta 4-16 viikkoa.

Toipuminen
Turvotusta ja rupea esiintyy ihossa noin viikon, jolloin et ehkä halua esiintyä virallisissa tilaisuuksissa. Hoidon jälkeen voit muutoin toimia aivan normaalisti. Huomioithan, että lämpötilavaihteluita (sauna, hikoilu, aurinko, jne) käsitellyllä alueella tulee varoa.

Kotihoito-ohjeisiin tulee sitoutua!
Saunaa, kylpylää, kuumia suihkuja, solariumia, hikisiä treenejä ja aurinkoa tulee välttää, jotta iho paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Pigmenttimuutosten välttämiseksi tulee käsitellyllä alueella käyttää aurinkosuojaa SPF 50.


Esteet plasmakynähoidolle

-kortisonilääkitys
-raskaus tai imetys
-tulehdus hoidettavalla alueella
-sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä
-HIV, AIDS ja hepatiitti
-tekniset implantit pään alueella
-vahva taipumus ihon pigmentoitumiseen
-taipumus arpikudoksen liikakasvuun (arpikeloidi)
-verenvuototauti
-diabetes
-säännöllinen turvotus silmien ympärillä (lymphatic drainage disorder)
-tumma (etninen) ihonväri.

Hinnat plasmakynähoidoille löydät hinnastostamme.

Kysythän tarjousta mikäli haluat käsitellä useamman alueen kerralla.